Androidpodden…en vecka senare.

februari 8, 2018

Nu har det nästan gått en vecka sedan vi spelade in och smyglanserade det första avsnittet av podcasten Androidpodden. På det hela taget måste jag väl säga att det har blivit en succé.

Över 100 lyssningar på bara första avsnittet. Visst, det låter inte som mycket, men! Det man får ha i åtanke är att vi knappt har marknadsfört oss eller talat om att vi finns, mer än på vissa av våra egna sociala kanaler.

Sociala Medier

På tal om sociala medier så kan det vara på sin plats att tala om vart du kan hitta Androidpodden och hur du kan interagera med oss. Vi finns på de flesta sociala medier

Vi har även en aktiv grupp på meddelandetjänsten Telegram som vi skulle uppsatta att ni gick med i.

Itunes och andra bibliotek

Vi har under veckan fått frågan om varför man inte kunnat hitta poddden på iTunes och andra poddbibliotek. Det enkla svaret på det är att vi har väntat på godkännande från just Apple och iTunes. iTunes är världen största podcastbibliotek och många poddspelare, även på Androidsidan använder just iTunes som referensbibliotek. Så, finns man inte på iTunes så finns man inte.

Men det är nu i sin ordning. Vi har blivit godkända på iTunes och med det finns vi nu sökbara i de flesta podcastbibliotek. Men, det finns de podcastspelare som har sina egna bibliotek så vi listar de vanligaste här nedan.

Sprid oss

Nu vill vi be er lyssnare och läsare att hjälpa oss att bli Sveriges största och bästa podcast om Android genom att sprida ordet om oss, och delta i diskussioner på våra sociala medier så vi kan förmedla till er det ni vill höra i en podcast om Android på svenska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Androidpodden ©© 2018