Google Assistant kommer till Sverige

februari 24, 2018

Jag vet inte vem det var som uttryckte de bevingade orden när den ständiga sekreteraren i Svenska Akademin avslöjade att Tomas Tranströmer skulle få Nobelpriset i litteratur för ett par år sedan, men det var i alla fall de de vältaliga: ÄNTLIGEN!

Och vad kan passa in bättre än detta ord när Google själva nu avslöjar i ett blogg inlägg att Google Assistant, eller som vi hädanefter kommer att kalla den Google Assistenten,  ska släppas på den svenska marknaden. Förutom att Google assisten kommer att börja prata svenska inom ett par månader så kan även de norrmän och danskar som väntat lika länge pusta ut för även de kommer att få Google assistent på sitt modersmål.

Det vi kan hoppas på mer är att Google även släpper sina hårdvaruprodukter när de ändå är på gång. En Pixel 2, eller en kommande Pixel 3 skulle ligga alldeles fin, fint i min hand efter sommaren. Eller varför inte kunna fråga Google Home hur vädret ska när står och packar för en dag på stranden, eller om det regnar så kan man alltid komplettera med:

”Hey Google! Spela upp det senaste avsnittet av Androidpodden.”

Källa: https://art4s.link/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Androidpodden ©© 2018