Androidpodden…

… är Sveriges största podcast om Android, och allt där omkring.

Vi riktar in oss på att alla som är intresserade av Android ska kunna ta del av vårt innehåll. Det spelar ingen roll om du är ny eller avancerad användare, eller om du bara är nyfiken. Vi finns till för alla som är intresserade. Androidpodden är den enda svenska podcasten som berör Android och allt där omkring. Vi pratar om allt som har med teknik att göra fast ur ett Androidperspektiv.

Androidbloggen…

… är en svensk nyhets-sida om och för svenska Androidanvändare, både nya,gamla och nyfikna användare. Här presenters nyheter om Android och allt däromkring. Vi även inriktade på att dela så mycket som möjligt om öppen -och fri källkod. Och här kommer det även att finnas guider, tips och trix.

Androidpodden och Androidbloggen drivs helt ideellt och är helt religiöst och politiskt obundna. När vi rapportera om politiska beslut gör vi det alltid ur en teknisk synvinkel och försöker se bortom politiken.

 

Vi som gör Androidpodden/Androidbloggen:

 

 Annonsering och sponsring

Vill du annonsera eller sponsra Linuxpodden och Linuxbloggen? Skicka ett elektroniskt brev till daniela@androidpodden.nu för mer information.

Tipsa oss

Skicka ditt förslag tillsammans med namn och e-postadress till staff@androidpodden.nu eller så fyller du i formuläret på vår kontaktsida. Alla förslag som tas upp i podden/bloggen belönas med en uppsättning klistermärken.

Donera

Tycker du att vi gör ett bra jobb och vill stödja oss så kan du även donera en slant eller två.

Alla pengarna som kommer in genom donationer, sponsorer eller annonser kommer att användas till drift och utrustning och för att driva podden och bloggen framåt.

Eftersom det i huvudsak inte finns någon som sponsrar oss med prylar så köpa allt in för privata -och donationspengar. Vid några få tillfällen har vi lånat prylar från tillverkare.

Nu med klistermärken!

Vi har införskaffat fin, fina klistermärken som passar fint att sätta på sin dator som dekoration. Vill man bli en stolt ägare till ett par av dessa klistermärken donerar man minst 50:- på valfritt sätt och skickar sedan ett elektroniskt brev till oss med ditt namn och din adress på adressen staff@androidpodden.nu eller via vårt kontaktsida.

Alla bidrag mottages tacksamt via:

 

 

Swisha: 0700457639